18 Eylül 2011

2011-2012 Adü Nazilli İİBF Güz Yarıyılı Ders Programı

2011-2012 güz dönemi için açıklanan ders programı aşağıdaki gibidir. Derslerin bir kısmı Sümer kampüsünde yapılacağı da ayrıca bu dönem için belirtilmiştir. bunun belirtilmesi kampüste öğrenci ve derslik konusunda sıkıntı yaşandığını göstermektedir. Derslerin farklı farklı kampüste yapılabilecek olması, öğrenciler açısından sıkıntı yaratabilir.İktisat,Kamu yönetimi, İşletme, Sosyal Hizmet Bölümü, Uluslar Arası İlişkiler Bölümü Ders Programı:

15 Eylül 2011

Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi(İİBF) Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi

Kayıt yapacak veya yenileyecek öğrenci arkadaşlar aşağıdaki açıklamaları dikkate alarak adü-obis sistemi üzerinden kayıtlarını yapabilirler. Harç parasını yatırdıktan bir gün sonra ders seçimi yapabilir, derslerinizin onaylanması ise bir kaç günü bulabilir. Genelde ders seçiminin onaylanması en son güne kalmaktadır.

4 Eylül 2011

2011-2012 Akademik Takvim

ADÜ Nazilli iktisadi idari bilimler fakültesi akademik takvimi aşağıda belirtildiği gibidir. 16 Eylül 2011 tarihinde yabancı dil seviye tespit sınavı yapılacak, bu sınavda eğer geçerli not alırsanız ingilizce dersinden muaf olacaksınız. Benim size tavsiyem; eğer ingilizceniz iyi osla bile ortalamanızı düşürmemeniz adına bu sınava girmemenizdir. Ayrıca derslerin başladığı ilk hafta okulun diğer haftalara nazaran daha sakin olacaktır.